palm palm

Velkommen til HI Bøverdalen

Utforsk Jotunheimens prakt fra HI Bøverdalen

Vi er HI Bøverdalen! Vårt hostell ligger ved fylkesvei 55 i Bøverdalen, på vei mot Sognefjellet - en utmerket base for fotturer, sommerski og fjelltoppturer i Jotunheimen. Her er det kort vei til vakker natur, enten du liker sykling, skiturer, vadeføtter eller fiske. HI Bøverdalen er perfekt plassert ved avkjøringen til Galdhøpiggvegen, som tar deg til Raubergstulen, Galdhøpiggen sommerskisenter og Juvasshytta - utgangspunktet for turer til Galdhøpiggen.

Overnatting: Vi tilbyr koselige rom og fellesarealer på HI Bøverdalen, og har rom av ulike størrelser med felles bad i gangen. Du har også tilgang til et velutstyrt kjøkken. På campingplassen har vi hytter i forskjellige størrelser. Alle hyttene har eget tekjøkken og toalett, og de fleste har dusj. Enten du er på jakt etter en aktiv ferie eller ønsker å nyte den spektakulære naturen i Jotunheimen, er HI Bøverdalen Hostel det perfekte utgangspunktet for ditt opphold. Kom og opplev den fantastiske naturen og gjestfriheten vår!

Bestill ditt opphold i dag - ring oss direkte på telefonnummeret +47 6121 2064, eller bruk "Send e-post" knappen og send oss din reservasjonsforespørsel. Vi ser frem til å høre fra deg!

Dette hostellet tilbyr

icon
Hytter
icon
Frokost - 115 NOK
icon
Gratis parkering
icon
Gratis wifi

Høydepunkter

cover
  • Trykk her
  • Velkomen til Lom og Jotunheimen
    cover
    Felles gjestekjøkken
    cover
    Ladestasjon for EL-bil