palm palm

Velkomment til HI Borlaug

Vi er HI Borlaug!

HI Borlaug er en herlig perle i Borgund. Vårt overnattingssted tilbyr en koselig og avslappende atmosfære, perfekt for de som ønsker å utforske den vakre naturen i området. Med en ideell beliggenhet i Borgund, er vi omgitt av majestetiske fjell, frodige skoger og pittoreske stier som inviterer til turer og sykkelturer. Vårt hostell har en felles gjestekjøkken- og oppholdsrom hvor du kan tilberede dine egne måltider og slappe av i godt selskap. Vi tilbyr også gratis WiFi overalt på hostellet, slik at du kan holde kontakten med verden utenfor. Ved behov kan privat parkering ordnes mot en ekstra kostnad for ekstra bekvemmelighet.

Alle rommene på hos oss har garderober, og vi tilbyr også sengetøy og delt bad for våre gjester. Du kan være sikker på en komfortabel og avslappende nattesøvn etter en aktiv dag med utforsking. Borgund og området rundt byr på en rekke utendørsaktiviteter som vil glede natur- og eventyrlystne reisende. Utforsk de vakre stiene til fots eller på sykkel, og oppdag den naturskjønne skjønnheten i omgivelsene. Hvis du ønsker å utforske videre, kan du ta en tur til Hemsedal, som ligger kun 48 km unna. Den nærmeste flyplassen er Sogndal lufthavn, som ligger 45 km fra HI Borlaug.

Par anbefaler vår beliggenhet til alle som reiser hit som et par, og har gitt oss en score på 8.3 for beliggenheten. Vi er stolte over å kunne tilby et sted som passer perfekt for par som ønsker en romantisk og naturskjønn flukt. Kom og opplev det beste av Borgund med HI Borlaug. Vi er her for å sikre at ditt opphold blir minnerikt og behagelig på alle måter.

Dette hostelet tilbyr

icon
Gratis parkering
icon
Frokost kan kjøpes som tillegg
icon
Topp beliggenhet
icon
Gratis wifi

Høydepunkter

cover
Vaskerom fasiliteter
cover
Gjestekjøkken
Google Rating
  • 4.0
Basert på 96 Google anmeldelser
Fra 300 NOK/natt
icon
Flere romtyper tilgengelige