palm palm

Velkommen til HI Rauland

Vi er HI Rauland!

Vi ønsker deg velkommen til HI Raulandsakademiet, et kurs- og aktivitetssenter midt i hjertet av Rauland. Her finner du rimelig overnatting i enkle og moderne rom året rundt. Om sommeren og høsten tilbys det kurs i tradisjonelle og moderne håndverksteknikker. Markedsdag, konserter, familiemiddag og mye annet står på programmet - velkommen! Rauland er også kjent for sin vakre natur og rike kulturarv. Området byr på spektakulære fjellandskap, idylliske innsjøer og flotte turstier som inviterer til fotturer og naturopplevelser. Du kan oppleve den unike sjarmen til Rauland, med sin genuine atmosfære og tradisjonelle arkitektur. I tillegg er det verdt å nevne at TV-serien "Jordbrukerne", en NRK-produksjon, ble filmet her i Rauland og har bidratt til å sette området på kartet.

En av de mest populære turene i området er å bestige den imponerende fjelltoppen Gaustatoppen. Fra toppen kan du nyte en panoramautsikt over flere fylker og til og med se helt til kysten. Det er også mange andre flotte fjelltopper og topper som kan utforskes, som Hægefjell, Storøyldalen og Raulandsfjell. I tillegg til fjellturene kan du også oppleve den vakre naturen langs innsjøene og elvene i Rauland. Ta en avslappende spasertur langs bredden av en innsjø, eller prøv fiskelykken i en av de mange fiskevannene i området. Rauland er kjent for sitt gode fiske, og du kan prøve fiskelykken etter ørret, røye og andre ferskvannsfisk.

Ved å velge HI Raulandsakademiet som ditt overnattingssted, får du ikke bare en komfortabel base, men også en flott mulighet til å utforske alt det Rauland har å tilby. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til dette unike stedet og hjelpe deg med å skape minnerike opplevelser i vakre omgivelser.

Dette hostellet tilbyr

icon
Gratis parkering
icon
Frokost inkludert
icon
Stedet for den eventyrlystne
icon
Gratis wi-fi

Høydepunkter

cover
Hiking possibilities
cover
Gjestekjøkken
Google Rating
  • 4.2
Basert på 76 Google anmeldelser
Fra 940 NOK/natt
Gå til Booking
icon
49 rom fordelt på enkeltrom, 2-sengsrom og 4-sengsrom