palm palm

Velkommen til HI Bodø

Vi er HI Bodø!

Vårt hostell ligger i samme bygning som Bodø jernbanestasjon, og tilbyr komfortable rom med gratis WiFi og flatskjerm-TV. Her på stedet finner du også et felleskjøkken og et vaskerom til din disposisjon. Rommene har enten eget eller delt bad, og sengetøy og håndklær er inkludert i romprisen. Vårt vennlige personale står alltid klare til å gi deg anbefalinger om nærliggende restauranter og barer, slik at du kan oppleve Bodøs pulserende matscene og uteliv. HI Bodø er ideelt plassert for å utforske området og nyte alt det har å by på. Bodø har en imponerende natur med majestetiske fjell, vakre fjorder og et rikt dyreliv. Du kan ta en tur til den berømte Saltstraumen, en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer, og oppleve den spektakulære naturen og det varierte dyrelivet. I tillegg kan du utforske Børvasstindan nasjonalpark, med sine imponerende fjelltopper og flotte turstier som tar deg gjennom uberørt natur.

Bodø er også et flott utgangspunkt for å oppleve den fantastiske Lofoten-øygruppen, med sine spektakulære fjellformasjoner, hvite sandstrender og idylliske fiskevær. Du kan ta en båttur til Lofoten og oppleve den unike kulturen og naturen som disse øyene har å by på. Uansett om du er interessert i friluftsliv, kultur eller bare ønsker å utforske vakre landskap, vil Bodø og området rundt tilfredsstille alle dine reisebehov.

Når du bor hos oss på HI Bodø, kan du nyte den sentrale beliggenheten og enkel tilgang til Bodøs fasiliteter og attraksjoner. Enten du er på gjennomreise eller planlegger å tilbringe mer tid i området, vil vårt hostell gi deg et komfortabelt og praktisk utgangspunkt for å utforske den vakre nordnorske naturen og oppleve alt som Bodø har å tilby.

>

Dette hostellet tilbyr

icon
Frokost kan kjøpes
icon
Gratis wifi
icon
God beliggenhet
icon
Gratis parkering

Høydepunkter

cover
Vaskerom
cover
Gjestekjøkken
Google Rating
  • 4.1
Basert på 346 Google anmeldelser
from 890 NOK/natt
Gå til Booking
icon
Flere romtyper tilgjengelige