Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Volontørtjeneste (EVS) hos Hostelling International - noe for deg?

Verden blir mindre og mindre, og unge mennesker reiser mer enn noensinne. Vi hos Hostelling International Norge tror på at når mennesker reiser og møtes, så bygger vi ned fordommer og lærer om hverandre. Det er faktisk formålet til den ideelle organisasjonen vi driver!

HI Norge er opptatt av å skape møteplasser for mennesker som kommer fra alle verdens hjørner og med alle slags bakgrunner. Noen ganger trenger man et lite dytt for å skulle sosialisere... Derfor har vi laget et frivillig-program der unge, engasjerte mennesker kommer til vandrerhjemmene i Oslo og Bergen og jobber som sosiale kontaktskapere. Vi har også søsterorganisasjoner rundt omkring i Europa som har volontørprogram gjennom European Voluntary Service-programmet - kanskje dette kan være noe for deg eller noen du kjenner? Du kan lese om erfaringene til Maria, vår spanske frivillige fra i fjor, på bloggen vår

Dersom du er interessert i å gjennomføre et frivilligopphold på et vandrerhjem i Europa, der du vil bli kjent med mennesker fra hele verden og få minner for livet, ber vi deg ta kontakt med info@hihostels.no og fortelle litt om deg selv. 

Europeisk Volontørtjeneste (EVS) er finansiert av EU gjennom Erasmus+ programmet. Målsettingen er å gi unge mennesker muligheten til å reise og oppleve et annet land og kultur. Dette er verdier vi i HI Norge støtter fullt ut. 

Hvis du vil vite mer om vår organisasjon, se Facebooksiden vår. Hvis du vil vite mer om EVS-programmet, sjekk ut Aktiv Ungdoms sider.