Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

På jakt etter drømmejobben? Spennende stilling som prosjektleder hos Region Vest

 

Prosjektleder SILO - Skole, Idrett, Lag og Organisasjon

 

Er du interessert i reiseliv, gjerne har erfaring fra frivillig organisasjonsarbeid, liker å jobbe med mennesker, produktutvikling og salgsrettede tiltak, er oppdatert på og aktiv bruker av sosiale medier og annen digital teknologi? Da har du noen av de grunnleggende ferdighetene og interessene vi tror er nødvendig for at du skal lykkes, trives og utvikle deg i stillingen som vår nye medarbeider/prosjektansvarlig.

Hostelling International Region Vest ønsker å knytte til seg en prosjektansvarlig for perioden 2017-2019. Prosjektet er rettet mot det såkalte silo-segmentet (skoler, idrett, lag og organisasjoner) i Norge og da fortrinnsvis på Vestlandet. Hovedmålet med prosjektet er å skape større oppmerksomhet rundt organisasjonen og vårt vandrerhjemstilbud på Vestlandet, samt gjennomføre tiltak og aktiviteter som bidrar til økt bruk av våre tilbud utenom vår høysesong.

Stillingen som prosjektansvarlig er en operativ, selvstendig og krevende stilling.  

Vår nye prosjektleder vil delta, og være sentral, i alt fra planlegging, gjennomføring, oppfølging og evaluering av løpende tiltak i forhold til de overordnede mål som er satt for prosjektet. Siden silo-segmentet består av brukere/beslutningstakere som for en del er å treffe utover såkalt normal kontortid, må vår nye prosjektleder påregne at en del av jobben vil foregå utenom ordinær kontortid.

Arbeidssted er hos Hostelling International Region Vest, som har kontorer på Bergen Vandrerhjem Montana. Vandrerhjemmet ligger i vakre omgivelser ved foten av Ulriken, med en av Bergens beste utsikter. Vandrerhjemmet har ansatte fra mange ulike land og et aktivt og sosialt miljø. 

Hostelling International (HI), etablert i 1932, er en av verdens største ungdomsreiseorganisasjoner med virksomhet i ca. 80 land. Vi har ca. 3500 vandrerhjem (HI-hostels) med et årlig overnattingstall på ca. 35 millioner. HI er en medlemsorganisasjon. I Norge har vi i underkant av 50 vandrerhjem. 
Organisasjonens hovedmålgruppe er unge mennesker (i alder og sinn). Gjennom våre aktiviteter og vårt nettverk av vandrerhjem er målet å skape trygge, inspirerende og lærerike internasjonale møterom innenfor rammen av våre verdier: Inkludering, Læring, Bærekraft.

 

Søknadsfrist: snarest

Klikk her for detaljer.