Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Om nettstedet

Dette nettstedets formål er å markedsføre alle vandrerhjemmene som er tilknyttet HI Norge. Vår online bookingløsning og medlemskapsløsning er hentet fra vår samarbeidsorganisasjon Hostelling International

HI Norge står for utvikling av design og innhold og har den fulle eiendomsrett over dette. Bilder, informasjon m.m. som finnes på nettstedet er HI Norges eiendom og kan ikke benyttes av andre uten avtale. Hvis det er ønskelig å bruke tekst eller bilder fra sidene, send en e-post til info@hihostels.no.

HI Norge tar følgende forbehold: Vi bestreber til enhver tid å presentere korrekt informasjon på hihostels.no. HI Norge kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller forandringer som kan forekomme. Informasjonen på nettstedet kan bli endret eller oppdatert uten varsel. HI Norge har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder selv om det er linket opp fra hihostels.no. Slike linker er listet for å øke brukervennligheten, men er gitt uten noen garanti for kvaliteten på innholdet. HI Norge kan ikke holdes ansvarlig for konsekvenser som måtte oppstå på grunn av feil eller endringer på nettstedet.