Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Om Hostelling International

Hostelling International - For good, not for profit!

Hostelling International (HI) er paraplyorganisasjonen fra 1932 som koordinerer vandrerhjemsorganisasjoner fra hele verden. 

Vi er en av verdens største internasjonale medlemskapsorganisasjoner med over 3,7 millioner medlemmer og tilbyr en rekke medlemsfordeler i tillegg til senger hos HI vandrerhjem. 

Vi ønsker at du skal få den aller beste vandrerhjemsopplevelsen, og den er å ikke bare ha en seng, men å utforske og oppleve alt hva vandrerhjemmene har å tilby - å lære om nye kulturer og møte nye mennesker. 

For å kunne gjøre dette arbeider Hostelling International med nasjale organisasjoner over hele verden for å sikre at det å bo på vandrerhjem er åpent for alle, er rimelig og for at uansett hvilket HI vandrerhjem du velger vil du få en god natts søvn i trygge omgivelser. 

HI vandrerhjem finnes på mange fantastiske og inspirerende steder i verden. Hva med å bo i en jumbo jet i Stockholm? Et fyrtårn in California? Eller kanskje en båt in Budapest?

Ved å tilby disse unike opplevelsene håper vi at du vil få uforglemmelige opplevelser og få et ekte innblikk i det vi kaller "den ekte vandrerhjemsopplevelsen".