Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Chicago – USA

Chicago – USA

Chicago har lenge vært assosiert med jazz og gangstere fra når den beryktede Al Capone og gjengen hans kontrollerte byen i 1920-årene. Nå om dagen er Chicago en stolt hotspot for næringsliv, og er oppført som en av verdens ti globale økonomiske sentre. Denne skyskraper-metropolen kombinerer art deco-arkitektur og modernitet i en fantastisk silhuett, pluss moro, god mat og et flerkulturelt samfunn.

Opphold i Chicago

I hjertet av sentrum ligger et HI Chicago hostel i nærheten av alle de største turistattraksjonene – Lake Michigan, Millennium Park, Sears Tower, the Art Institute, Field Museum og Shedd Aquarium. Det er et komfortabelt vandrerhjem med 500 senger, tar gruppereservasjoner, familierom er tilgjengelig, og stedet er egnet for rullestolbrukere. Det finnes også et stort selvbetjent kjøkken, internett, aircondition, fellesarealer med spill og TV, en heis, vaskeri og bagasjeoppbevaring. Sengetøy og frokost er inkludert i prisen.

Adresse: 24 East Congress Parkway, Chicago.
Telefon: 1 312 360 0300. E-post: chicago@hiusa.org

Mer hostellinformasjon, bilder, priser og tilgjengelighet:
Gjør din Chicago hostel bestilling online her: Chicago Hostel. For å finne ut mer om HI Hostels i USA, besøk Hostelling Internationals hjemmeside, eller klikk her: USA Hostels

  

Ting å se og oppleve i Chicago

I 1885 ble skyskrapernes tid innledet i Chicago da den første høyblokken konstruert med stål, Home Insurance Building, ble reist. I dag er Chicagos skyline blant verdens høyeste og tetteste. Landets to høyeste bygninger ligger begge i Chicago, Willis Tower (tidligere Sears Tower), og Trump International Hotel & Tower.

Byen har to Major League Baseball (MLB) lag: Chicago Cubs og Chicago White Sox. The Chicago Bears er et av de to siste gjenværende originale medlemmene av National Football League og har vunnet ni NFL-mesterskap, inkludert Super Bowl XX. The Chicago Bulls som spiller i National Basketball Association (NBA) er et av verdens mest anerkjente basketballag. Få med deg en kamp i en av verdens ledende idrettsbyer!

Spise ute og natteliv i Chicago

Byen har mange restaurantdistrikter med mat fra forskjellige områder. Du har de meksikanske områdene, for eksempel Pilsen på 18th Street og La Villita 26. Street, den puertoricanske enklaven Paseo Boricua i Humboldt Park-nabolaget; Greektown på South Halsted, Little Italy på Taylor Street, like vest for Halsted, Chinatown nære South Side, polsk mat på Belmont-Central; Little Seoul på og rundt Lawrence Avenue, og det er også en klynge av vietnamesiske restauranter på Argyle Street og sørasiatisk (indisk / pakistansk) på Devon Avenue.

Komme seg rundt i Chicago
Chicago er et av landets største knutepunkter for passasjertog. Mange langdistansetog begynner på Union Station og går til New York, Seattle, Portland, New Orleans, San Francisco, Los Angeles, San Antonio og Washington. Det er også lokaltog i hele Illinois og mot nærliggende Milwaukee, Indianapolis, St. Louis og Detroit.

Chicago tilbyr et bredt utvalg fasiliteter for sykkeltransport, inkludert flere mil med sykkelbaner i gatene, 10.000 sykkelstativer, 170 miles med skilting av sykkelveier og en moderne sentral stasjon for sykkelpendlere i Millennium Park.

Chicago har to flyplasser, Midway International Airport på sørsiden av byen, og O’Hare International Airport, verdens nest travleste flyplass.

Topp tips for Chicago

Ikke forlat Chicago uten å ha smakt på den nasjonalt anerkjente ”deep-dish”-pizzaen, også kjent som Chicago-style pizza! Denne spesielle stilen der man lager pizzaen i en dyp tallerken sies å ha oppstått på Pizzeria Uno i River North Region.