Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Bli medlem

Bli medlem i HI Norge

 

Blir du medlem i Hostelling International Norge, får du tilgang til en rekke fordeler. Du sparer penger hver gang du bestiller overnatting på våre vandrerhjem, og får de beste medlemstilbudene. Dessuten støtter du en ideell organisasjon med en lang historie. Bli medlem, og nyt av alt det gode vi har å tilby deg!

 

Ditt medlemskap følger med en hel rekke fordeler. Det er derfor Hostelling International har over 4 millioner medlemmer over hele verden. Hvis du blir med, får du minst 10% medlemsrabatt på hver overnatting på alle vandrerhjem i Norge. Våre hyggelige verter gir deg en varm velkomst hele året. Du får dessuten tilgang til våre HI-vandrerhjem over hele verden (i mer enn 90 land!) til de beste priser.

Du betaler ikke noe reservasjonsgebyr, og du kan administrere dine bestillinger online på Min Side. Vi gir deg førstehåndsvarsel om spesielle tilbud og aktiviteter. I tillegg til vår standard medlemskapsrabatt, finnes det land som tilbyr enda flere fordeler, som for eksempel på transport-og campingutstyr. Disse rabattene har du selvsagt rett på med ditt norske medlemskap.

PRAKTISK:

- Medlemskapet koster kr. 150,-, og gjelder for ett kalenderår.

- For å få full medlemsrabatt (f.eks. på dobbeltrom) bør alle reisende ha et medlemskap. Barn under 16 behøver ikke eget medlemskap. 

- Medlemskapet er gyldig i Norge samt alle land i verden der det finnes HI-hostels. 

 

Bli medlem