Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

HI Flåm Vandrerhjem - et bærekraftig valg! 

HI Flåm Vandrerhjem - et bærekraftig valg! 

 

Flåm er en berømt destinasjon for både nordmenn og utlendinger. Det sjarmerende senteret i Aurland kommune imponerer mennesker fra hele verden. Å bo på Flåm Vandrerhjem er i tillegg et grønt og bærekraftig valg.

Beliggenheten kunne ikke vært bedre - mellom fjorden og fjellene. Det er enkelt å reise grønt til Flåm - enten du tar toget ned Flåmsbanen eller buss. HI Flåm Vandrerhjem ligger kun et par minutters gange fra togstasjonen. Ved vandrerhjemmet kan du lade elbilen dersom du har reist med en! De mer eventyrlystne av oss sykler ned den berømte Rallarvegen til Flåm (det er bratt!). HI Flåm Vandrerhjem er HIQ&S-sertifisert (HI Quality & Sustainability). Dette betyr at vandrerhjemmet følger internasjonale standarder for bærekraftig drift i tillegg til å fokusere på sosial og miljømessig bærekraft i kommunikasjonen med ansatte, gjester og lokalbefolkning.  

Sykkeltur, vandretur eller kajakk - Flåm har alt! 

Flåm har en hel rekke utendørsaktiviteter som ligger like utenfor vandrerhjemmets vegger. Hva med en tur til Stegastein utkikkspunkt, eller en tur med kajakk på Sognefjorden? Vandrerhjemmets nærområdet er også et flott utgangspunkt for grønne opplevelser - like utenfør døren er vandrerhjemmets sauer, som brukes som gressklippere hele sesongen... 

Aurlandsdalen og området rundt Flåm tilbyr fantastiske vandremuligheter. Området har bratte fjellskrenter, rikt dyreliv og supre utkikkspunkt! Husk å kle deg godt, ha med nok mat og vann og ikke etterlat deg noe i naturen som ikke skal være der.  

Etter en aktiv dag ute i vestlandsnaturen, er HI Flåm Vandrerhjem det rette stedet å slappe av. Vandrerhjemmet ønsker gjester fra hele verden velkommen, og er et ekte internasjonalt møtepunkt. Felles for alle dem som kommer er et ønske om å opplevel norsk kultur og natur, og bli kjent med andre reisende. Sjekk ut bildelings-oppslaget, kanskje finner du noen å reise til din neste destinasjon med, eller kjøre på kortere turer? Bærekraftig og sosialt - akkurat som vi liker det og som vandrerhjemmet ønsker å ha det.

 

I 2017 ble Flåm Vandrerhjem HI-Q&S-ratifisert, Hostelling International sin kvalitets- og bærekraftsgaranti (HI Quality and Sustainability). Dette tildeles vandrerhjem verden over som har oppfylt spesifikke kriterier relatert til sosial, økologisk og økonomisk bærekraft. 

 

Vertskapet på Flåm: Johanna Lindstrøm, Marte og John Håland