Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Nå starter skisesongen!

Nå starter skisesongen!

25 november, 2015

Er du en sånn person som daglig sjekker yr.no for å se når snøen kommer? Er du glad for endelig å kunne hente skiutstyret fra kjelleren, eller gruer du deg og bestiller du flybillet til Gran Canaria med det samme? I hvert fall, vi i Norske Vandrerhjem gleder oss alltid til snøsesongen begynner. Nå at snøen har kommet til store deler av landet, forbereder våre verter seg til en vinter stappfult av moro og uteaktiviteter!

 

Både langrenn og slalom er perfekte muligheter for å være ute i naturen, og samtidig holde deg i form. Vi har forskjellige vandrerhjem i noen av de beste skiområdene som Norge har å tilby. Her er noen av dem:

 

Voss Vandrerhjem

På Voss Vandrerhjem er det kort vei til masse forskjellige aktiviteter. Vandrerhjemmet ligger rett ved en flott innsjø, og innenfor gåavstand til bussen som bringer deg til slalombakkene. Voss er kjent som et viktig sted for vintersport og friluftsliv, og du vil finne en del folk fra over hele verden som er kommet hit for å booste deres adrenalinnivå. Vandrerhjemmet vårt er kjent for dets fantastiske organiske frokost – den perfekte måten å starte en dag på fullt av eventyr!

 

Rauland Vandrerhjem

Også Rauland har masse muligheter for uteaktiviteter om vinteren, og stedet er dessuten kjent for sin fokus på tradisjonell norsk kultur. Verten på Rauland Vandrerhjem ønsker deg velkommen med god hjemmelaget mat, og for deg som heller blir innendørs når været er så kaldt, organiseres det en rekke kurs og aktiviteter på vandrerhjemmet.

Rauland Vandrerhjem Akademiet

Geilo Vandrerhjem

Geilo er et synonym for vinterliv. Tettstedet, som ligger omtrent halvveis mellom Oslo og Bergen, er et trygg valg med garantert gode snøforhold. Vandrerhjemmet vårt ligger bare to kilometer fra togstasjonen og er omgitt av skiløyper. Vår hyggelige vert Svein Inge ønsker både individuelle reisende og grupper velkommen hit.