Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Sør-Afrika er et av verdens flotteste reisemål

Sør-Afrika er et av verdens flotteste reisemål

Sør-Afrika er et av verdens flotteste reisemål. Både for den erfarne reisende som søker nye eventyr, og for de som ønsker å ha en fantastisk ferie på et sted som er litt annerledes. Dette fantastiske landet har så uendelig mye å tilby, inkludert over 3 500 kilometer med idyllisk kystlinje; 21 nasjonalparker, inkludert Kruger Nasjonalpark med sitt utrolige dyreliv, og spennende storbyer, som inkludert Cape Town, Durban, Johannesburg og Soweto.

Hostelling International South Africa består av 30 individuelle, flotte vandrerhjem. De fleste vandrerhjemmene ligger strategisk plassert langs kysten i en veletablert backpackerrute. Men det finnes også vandrerhjem i Johannesburg og Nelspruit – som på mange måter er en inngangsport til Kruger Nasjonalpark, Mosambik og Swaziland.

Det kreves ikke medlemskap for å bo på vandrerhjemmene i Sør-Afrika, men alle medlemmer av Hostelling International får 10 % rabatt på overnattingsprisen. Det er også rabatter å hente på Baz Bus og Acacia.

Den beste måten å oppleve Sør-Afrika er med egne øyne. Se denne fantastiske videoer fraHostelling International South Africa

 

Bli medlem i Norske Vandrerhjem og bli automatisk medlem i Hostelling International. For mer informasjon om vandrerhjemmene i Sør-Afrika, se: www.hihostels.com.


Foto: HI South-Africa, foto: Simon Lewis