Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Los Angeles – USA

Los Angeles – USA

Los Angeles, California – ofte kalt L.A. – er ”the land of dreams” og hjemmet til Hollywood. Storfilmer, TV-programmer og musikk blir produsert i byen, ”Entertainment Capital of the World”. Los Angeles er fylt til randen med internasjonale stjerner, kjendiser og TV- legender som bringer flokker med turister til denne delen av California.

Opphold i Los Angeles

Vi anbefaler Los Angeles Santa Monica Hostel som ligger i et område med mange kafeer, restauranter og teatre, bare to kvartaler fra stranden. Vandrerhjemmet er fullt renovert med et friskt, nytt utseende, kapasitet til 260 gjester, og fasiliteter inkluderer daglige filmvisninger, internett, kjøkken, vaskerom og frokost.

Adresse: 1436 2nd Street, Santa Monica, CA 90401
Telefon: 1-310-393 9913 E-post: reserve@hilosangeles.org

Mer hostellinformasjon, bilder, priser og tilgjengelighet:
Gjør din bestilling på nettet eller se på andre vandrerhjem i Los Angeles, California her: Los Angeles Hostels. For å finne ut mer om HI Hostels i USA, besøk Hostelling International’s hjemmeside her:USA Hostels

  

Ting å se og gjøre i Los Angeles

The J Paul Getty Center er et kunstmuseum fordelt på to steder. Det ene på Getty Center viser vestlig kunst fra middelalderen til i dag, det har flott arkitektur og utsikt. En regner med 1.3 millioner besøkende årlig, som gjør det til et av de mest besøkte museene i USA. Museet på Getty Villa i Pacific Palisades inneholder kunst fra antikkens Hellas, Roma og Etruria.

Hollywood Boulevard er en berømt gate som begynner på Sunset Boulevard og ender på Sunset Plaza Drive. I 1958 ble Hollywood Walk of Fame, som går fra Gower Street til La Brea Avenue, opprettet som en hyllest til kunstnere som arbeider i underholdningsindustrien. The Walk of Fame anerkjenner kjendiser og ikoner som Walt Disney, Michael Jackson, Hugh Hefner, og mange flere. Turistene liker å gå hit og finne sin favorittstjerne og ta et bilde.

Venice Beach er en del av et område på vestsiden kjent for sine kanaler, strender og sirkus-lignende Ocean Front Walk som er full av gateartister, spåmenn og selgere. En annen attraksjon i dette området er den treningsiveren som vises fram på Muscle Beach, som har håndball-, volleyball-, paddle tennis- og skøytebaner. Basketballbanene i Venice er kjent over hele landet for det høye nivået på streetball; mange NBA-spillere utviklet seg og ble rekruttert fra disse banene.

Spise ute og natteliv i Los Angeles

I LA kan du spise mat fra hele verden. Asiatisk-inspirerte retter er populære her, i tillegg til fransk, italiensk, og middelhavsmat. Hvis du leter etter billigere servering sent på kvelden finnes det burger stands og pizzasjapper som holder åpne etter 23. Når man skal ut på byen har LA noe for enhver smak; klubber, cocktailbarer, takterrasser, dunkende kjendissteder; alle med heftige drinkpriser og køer. Hvis du har lyst på noe litt mer avslappet, prøv sportspubene og strandbarene i Santa Monica.

Komme seg rundt i Los Angeles

Det er et omfattende system av busslinjer, samt T-bane og bybane-linjer over hele Los Angeles County. Den største flyplassen er Los Angeles International Airport (LAX).