Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Ditt medlemskap

For deg som allerede er registrert som medlem

Her kan du skaffe medlemsbevis, se hvordan du kan fornye ditt medlemskap. På Min side (din påloggingsside) finner du alltid informasjon om status på ditt medlemskap. Din epost er brukernavn og trykk på «glemt passord» første gangen du logger deg på.
 

Medlemstatsus og medlemsbevis

Er du usikker på om du har betalt årets medlemsavgift, så kan du sjekke dette og motta gyldig medlemsbevis på følgende måte (Dette forutsetter selvfølgelig at vi har registrert riktig mobiltelefonnummer på ditt medlemskap!):

1 - For å sjekke din medlemsstatus og for gyldig medlemsbevis 

 • Send SMS kode:  HINorge medlem til 2090

Det er viktig at mellomrommene opprettholdes, men store og små bokstaver er uten betydning for koden! Tjenesten er gyldig kun for personer med bosted i Norge og med norsk mobiltelefonummer.

2 - Sjekk status fra Min Side og Skriv ut ditt medlemsbevis

 • Logg deg på din påloggingsside/Min Side. Din epost er brukernavn og første gangen du logger deg på trykk glemt passord slik at du kan lage et passord! Din status står klart på siden og du kan åpne din medlemsbekreftelse. Herfra kan du ta et bilde av ditt medlemsbevis, eller skrive det ut for å vise dette fram når du sjekker inn på hostellet. 
   

3 - Få tilsendt plast medlemskort

 • For å spare miljøet mest mulig sender vi kun ut plast medlemskort på forespørsel. Send en epost til info@hihostels.no og vi vil sende deg ditt medlemskort kostnadsfritt


Tusen takk for at du fornyer ditt medlemskap! Sammen skal vi skape møteplasser og kontakt mellom mennesker fra hele verden og bidra til et mer bærekraftig reiseliv. Du kan fornye medlemskapet på følgende måte: 

1 - Forny medlemskapet via Vipps

 1. Last ned eller åpne Vipps-appen 
 2. Gå inn på Kjøp og Betal 
 3. Søk opp HI Norge - Landskontoret eller bruk vårt
  Vipps-nummer 556 002
 4. Kjøp ditt personlige medlemskap. Medlemskapet blir trukket fra ditt kontonummer. 

 

2 – Forny medlemskapet via vår SMS-tjeneste

Tjenesten gjelder for personer med bosted i Norge og som har norsk mobiltelefonnummer. SMS-tjenesten fungerer slik at kostnaden for å kjøpe medlemskapet blir belastet din mobilregning. Det vil ikke bli belastet noe «ekstra» til dem som håndterer denne tjenesten, men noen telefonoperatører kan ta en økt pris for å sende SMS til korte numre. Sjekk evt. med ditt telefonabonnement om dette.   

Aktiviser medlemskapet med å sende en SMS - For personer som er registrert i HI’s medlemsregister

 • Send kode: HINorge betal 150 til 2090
 • Det er viktig at mellomrommene opprettholdes, men store og små bokstaver er uten betydning for koden!


3 - Forny ditt medlemskap ved at du selv logger deg inn på din medlemsprofil. Dersom det er første gang du logger deg inn kan du trykke på "Glemt passord". Du vil da motta informasjon om ditt passord på e-post. Ta gjerne kontakt på info@hihostels.no dersom du ikke lykkes med å logge deg inn.