Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Forny ditt medlemskap

 

Tusen takk for at du fornyer ditt medlemskap! Sammen skal vi skape møteplasser og kontakt mellom mennesker fra hele verden. 

SMS-Tjeneste

HI medlemskapet kan fornyes på 2 måter. Den enkleste måten er å bruke mobiltelefonen og sende koden: «HINorge betal 150» til 2090Det er viktig at mellomrommene opprettholdes, men store og små bokstaver er ubetydelig for koden. Når koden er sendt får du automatisk beskjed at betalingen er under behandling, og deretter får du beskjed om betalingen ble mottatt. I tillegg får man en separat melding av dem som hånderer betalingen. Vær oppmerksom på at SMS-tjenesten gjelder KUN for personer med bosted i Norge!

Forny ditt medlemskap på nett ved at du selv logger deg inn på din medlemsprofil. Dersom det er første gang du logger deg inn kan du trykke på "Glemt passord". Du vil da motta informasjon om ditt passord på e-post. Ta gjerne kontakt på info@hihostels.no dersom du ikke lykkes med å logge deg inn. 
 

Medlemstatsus

Du kan alltid sjekke din medlemsstatus ved å få tilsendt en medlemsbekreftelse på din mobil. Dette forutsetter selvfølgelig at vi har registrert riktig mobiltelefonnummer på ditt medlemskap. For å sjekke din medlemsstatus: Send kode: «HINorge medlem» til 2090. Det er viktig at mellomrommene opprettholdes, men store og små bokstaver er ubetydelig for koden!) Tjenesten er gyldig KUN for personer med bosted i Norge.