Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

2018: Fire nye vandrerhjem i nettverket!

HI Norge er glad for å presentere fire nye vandrerhjem til nettverket vårt. 51 vandrerhjem er per dags dato del av vårt landsomfattende nettverk, og internasjonalt har vi mer enn 4000 vandrerhjem og 4 milioner medlemmer. 

 

HI Kjeldsund

Vårt nye vandrerhjem i Kjeldsund ligger på et vilt og idyllisk sted. Vandrerhjemmet holder til i et historisk trehus, like ved vannkanten på Gurskøya i Sunnmøre. Rommene har fantastisk utsikt over fjorden og fjellene. Med masse muligheter for friluftliv, er Kjeldsund en perfekt destinasjon både for en avslappet ferie, og en aktiv ferie. Vandrerhjemmet er åpent om sommeren, fra 20. juni til 20. august.

Vandrerhjemmet består av flere historiske trehus, og tilbyr rom i forskjellige størrelser – alt fra doble rom til familiehytter og sovesaler for grupper. Vandrerhjemmet serverer frokost, og tilbyr gratis kayakkutleie. De har en privat strand, en campingplass og et sted for bål.

 

 

HI Sola

Vårt vandrerhjem i Sola, også kalt «Himmel og Hav», ligger på den nordlige enden av en fin sandstrand, mindre en 15 min biltur fra Stavanger sentrum. Alle rommene har fantastiske havutsikt over Nordsjøen. De har et middagsrom, en koselig lounge, og et stort møterom. Det finnes to kjøkken som gjestene kan benytte seg av, flotte utearealer og Sola strand rett foran døra.

 

 

HI Åpta

Åpta Camping og misjonssenter ligger i nydelige Farsund kommune, helt sør i Norge. Plassen er en kombinasjon av både leirsted og campingplass, og er full av aktiviteter for store og små. Med fotballbane, sandvolleyballbane, badebasseng, strand, kiosk, kanoutleie og lekeplass er Åpta den perfekte plassen å tilbringe sommeren.

Uansett om du vil være her i 2 dager, eller 3 uker er det rikelig med aktiviteter å finne i nærområdet. De har lekeplass, badebasseng, volleyballbane, fotballbane og strand, noe som gjør Åpta til en perfekt plassen for barnefamilier. Farsund kommune, som Åpta befinner seg i, har også mye å by på; gode fiskemuligheter, fine fjell- og sykkelturer, nydelige strender, gode museer, kjøpesenter, kino og restauranter.

 

 

HI Furutangen

Vandrerhjemmet i Furutangen er et flott sted like ved vannkanten, på øya Randøy i Helgeland kommune. Den flotte beliggenheten gir store muligheter for kano, bading, svømming og utforsking av tilstøtende holme og strandsone. En kan gå opp til Randåsen, som er en flott tur på 1 time i skogsområde. Randåsen med sine 360 h.m. gir et flott utsyn over vakre Ryfylke.