Sorry, this content is not currently available in the mobile view. Switch back to desktop view to access this page

Rondane: vinter på fjellet

22 januar, 2016

hovringenvh_009

Området rundt Rondane Nasjonalpark må være et av de vakreste stedene man kan finne her til lands. Området ble allerede vernet i 1962, og er dermed Norges eldste nasjonalpark. Her kan man blant annet treffe på moskusokser og reinsdyr, samt spektakulære landskap og Like ved nasjonalparken, på fjellet over Gudbrandsdalen, ligger Høvringen Vandrerhjem – den perfekte basen for deg som kommer for friluftsliv og eventyr, og for deg som vil ha det koselig ved kakkelovnen.

hovringenvh_001

Høvringen Vandrerhjem

Høvringen Vandrerhjem ligger cirka 1000 meter over havet: Garantert frisk luft! Vandrerhjemmet drives av paret Maj-Britt og Hans, som begge to er spesialister i å la folk føle seg hjemme og i å lage varm sjokolade etter en lang dag med ski og snø. Vandrerhjemmet tilbyr turer på akebrett, samt hytteturer i nasjonalparken. Vandrerhjemmet ligger på et slags fjellplatå, så også mindre erfarne skiløpere er velkomne her! Som vi pleier å si: Til og med danskene kan gå på ski her!

Ski eller gå?

Det er flest gjester på Høvringen Vandrerhjem mellom februar og april, og om sommeren. Både familier, grupper og enkeltindivider tar seg en tur hit for å nyte av den vakre utsikten, for å gå turer, gå på ski eller sitte litt i badstua vår. Våre verter ønsker deg velkommen hit!

hovringenvh_012