palm palm

Velkommen til HI Oslofjord Hostel

Vi er HI Oslofjord!

Vårt hostell er det perfekte valget for reisende som setter pris på å være omgitt av natur samtidig som de er nær Oslo by. Om vinteren fungerer vi som en folkehøyskole, og om sommeren er vi et hostell! HI Oslofjord ligger kun 7 km vest for sentrum av Oslo (13 min. med buss) eller en 20-minutters spasertur fra Telenor Arena, hvor det holdes konserter med verdenskjente artister. Hvis du kommer med fly, er det en 20-minutters gange fra flytoget som stopper på Stabekk stasjon. Vi har også parkering rett utenfor hostellet.

Vi befinner oss i et landlig område, kun 190 meter fra sjøen. Vi tilbyr overnatting med deilig frokost med våre 44 dobbeltrom eller 8 enkeltrom, alle med eget bad. For familier kan vi sette inn en ekstra madrass i de største dobbeltrommene (ta kontakt direkte hvis dette er aktuelt). Vi er et hyggelig og rimelig alternativ til hotellene i Oslo-området, enten du er på gjennomreise eller skal tilbringe noen dager her. For de som liker å lage mat selv, har vi tre gjestekjøkken tilgjengelig.

Velg HI Oslofjord for en behagelig og naturskjønn opplevelse i Oslo. Enten du ønsker å utforske byen eller slappe av i rolige omgivelser ved sjøen, vil vi gi deg en minneverdig opplevelse. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og sørge for at ditt opphold hos oss blir både komfortabelt og hyggelig.

Dette hostellet tilbyr

icon
Gratis parkering
icon
Vaskerom
icon
Gratis Wifi
icon
God standard

Høydepunkter

cover
God frokost
cover
Gjestekjøkken
cover
Nær Oslo
Fra 790 NOK/natt
Gå til Booking
icon
Optimal beliggenhet: Nær Oslo og nær naturen