Om Norske Vandrerhjem

Hos oss kan alle gjester bo uten å være medlem, men har du medlemskap kan du og benytte deg av våre medlemsfordeler. Vårt vedtektsvedtatte formål er følgende:

§ 2. FORMÅL

Norske Vandrerhjem er en medlemsorganisasjon, som bygger på personlig medlemskap og medlemskap for bedrifter og organisasjoner, som gir ansatte i virksomhetene kollektivt medlemskap.

Formålet er å tilby rimelig overnatting og aktiviteter til medlemmer fra inn- og utland for å skape opplevelser og mellommenneskelig kontakt, og forståelse for egen og andres kultur og miljø.

Organisasjonen skal være politisk og religiøst nøytral.

Norske Vandrerhjem er gjennom sin organisering et landsomfattende nett av overnattingsbedrifter tilknyttet IYHF, med en enhetlig produktprofil når det gjelder pris, kvalitet og service.

 

LES ARTIKLER FRA VÅRT NYHETSBREV HER

 

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre alle vandrerhjemmene som er tilknyttet Norske Vandrerhjem.

Norske Vandrerhjem står for utvikling av design og innhold og har den fulle eiendomsrett over dette. Bilder, informasjon m.m. som finnes på nettstedet er Norske Vandrerhjems eiendom og kan ikke benyttes av andre uten avtale. Hvis det er ønskelig å bruke tekst eller bilder fra sidene, send en e-post til info@hihostels.no

Norske Vandrerhjem tar følgende forbehold: Vi bestreber til enhver tid å presentere korrekt informasjon på hihostels.no. Norske Vandrerhjem kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller forandringer som kan forekomme. Informasjonen på nettstedet kan bli endret eller oppdatert uten varsel. Norske Vandrerhjem har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder selv om det er linket opp fra hihostels.no. Slike linker er listet for å øke brukervennligheten, men er gitt uten noen garanti for kvaliteten på innholdet. Norske Vandrerhjem kan ikke holdes ansvarlig for konsekvenser som måtte oppstå på grunn av feil eller endringer på nettstedet.

Vår online bookingløsning er hentet fra vår samarbeidsorganisasjon Hostelling International.  Les om våre bookingbetingelser.